Brunch met reisverhalen

Elk jaar organiseert de gemeentelijke raad voor ontwikkelingssamenwerking (GROS) van Berlaar een grote brunch ten voordele van 11.11.11.

Alle opbrengsten van die brunch gaan naar 11.11.11. Daarnaast nodigt het GROS Berlaar ook organisaties én privépersonen uit die een kans krijgen om hun interessante reisverhalen te komen toelichten met een stand.

Koen Belmans, die in 2013 naar Ghana trok, is inwoner van Berlaar en Water4Ghana kreeg dan ook een uitnodiging in de bus. Daar zegden we uiteraard geen nee tegen!

Voor een naar onze ruwe schatting 150 à 200 aanwezigen, vertelden we ons verhaal. En we deden dat zo overtuigend dat het GROS van Berlaar besloot om ons met €400 te sponsoren.

Koen Belmans nam de prijs met veel plezier in ontvangst van Ingeborg Van Hoof, bevoegde schepen voor o.a. ontwikkelingssamenwerking.

De brunch met reisverhalen is een mooi jaarlijks initiatief waar je kan genieten van verschillende wereldgerechten. Hou het in de gaten, misschien ben jij er volgend jaar ook bij?Leave a Reply