Groetjes uit Ghana

Dag Iedereen!

 

We zijn vrijdagochtend, na een reis van 16 u veilig aangekomen in Accra waar

Accra Circle

we opgewacht werden door Robert (De neef van Fred). Omdat we een lange reis achter de rug hadden, zijn we eerst even in het guest-house gaan rusten. Rond 2 uur is Robert dan teruggekomen en hebben we met de plaatstelijke trotro’s de stad doorkruist en nog wat spulletjes gekocht.

Accra cafe

 

Na een gezellige avond met Robert en zijn vrienden moesten we vroeg opstaan voor de bus richting tamale. Gelukkig was er een moskee in de buurt die ervoor zorgde dat we al om 4u30 gewekt werden. Na een busreis van 15 u (we hebben 2,5 u in panne gestaan) kwamen we zaterdag avond eindelijk aan in Tamale. Na een warm welkom met echte ghanese spaghetti bolognese zijn we onder onze klamboe gekropen voor onze eerste nacht bij Fred en Marieke.

Accra-tamale steven

Om nog even op te laden voor onze eerste echte werkdag zijn we zondag de waterkwaliteit van het plaatselijk zwembad gaan controleren ;-)

Gisteren zijn we dan voor de eerste keer alle projecten gaan bezoeken.

Ghanese Groetjes

Siebert en Steven

 One Response to “Groetjes uit Ghana”

  1. Hallo Siebert en Steven, blij te horen dat jullie veilig en wel zijn aangekomen … en verwend werden met een spaghetti bolognese [vroeger was het blijkbaar elke dag Banku ...]. En ja, dat jullie de waterkwaliteit van het plaatselijk zwembad zijn gaan controleren is een goede start. Nu nog het water in Gbrimah en Bunglung ;-)
    Alle succes verder!

Leave a Reply