Ingenieurs zonder vakantie

Water4Ghana bij Mo*-magazine op de schoot

Water4Ghana bij Mo*-magazine op de schoot

Het is een brug te ver om te zeggen dat onze ingenieursstudenten helemaal géén vakantie hebben in Ghana. De schup kan niet altijd in de grond steken, nietwaar?

Maar voor het overgrote deel van hun tijd beulen we onze toekomstige ingenieurs af. In de hitte en het regenseizoen lopen ze van partner naar partner, van dorp naar dorp.

En dat allemaal tijdens hun vakantie. Tijdens hun welverdiende zomer.

Ook Mo*-magazine vond dat best wel speciaal en schreef er een artikel over. Samen met onze vrienden van Humasol laten we onze blik glijden over onze twee organisaties. Met kritische vragen, bedenkingen en meer…

Floriaan Van Mechelen en Dimitri Sas waren van dienst als onze Ingenieurs-zonder-vakantie en babbelden er op los.

[mantra-button-color url=”http://www.mo.be/artikel/mo-ging-op-zoek-naar-ingenieurs-zonder-vakantie” color=”#47AFFF”]Lees het artikel op de Mo*-website[/mantra-button-color]

 

>> http://www.mo.be/artikel/mo-ging-op-zoek-naar-ingenieurs-zonder-vakantieOne Response to “Ingenieurs zonder vakantie”

  1. Danke Toon om dit artikel via jouw blog te verspreiden. En ja, dat ik toekomstige ingenieurs in een groot deel van hun tijd heb afgebeuld (???) wil ik best wel aannemen, maar dat ze [ als ik dat niet deed] ze van partner naar partner lopen … was me niet bekend. Ik denk ook niet dat je hier als ervaringsdeskundige spreekt :-)
    groetjes vanuit Mechelen naar Rietvlei!
    Dirk

Leave a Reply