Water4Ghana zoekt studenten met zin voor avontuur die deze zomer anderhalve maand tot twee maanden naar Ghana willen trekken.

Tijdens je verblijf zal je mee bouwen aan een grote drinkwaterzuiveringsinstallatie die vier dorpen van drinkbaar water voorziet. Jij voert het samen met minstens één andere persoon uit België en de lokale bevolking uit.
Water4Ghana ondersteunt je daarbij.

Waar?
In Tamale, in het droge Noorden van Ghana.

Wat kost dat?
Water4Ghana betaalt alle projectgerelateerde kosten en zorgt voor de begeleiding, maar je staat zelf in voor de prijs van je vliegtuigticket, je visum, je vaccinaties en andere persoonlijke kosten. Reken op ongeveer €1500

Waar slaap je dan?
Ter plaatse wordt je opgevangen door Fred en Marieke. Zij begeleiden al enkele jaren studenten van Water4Ghana. Indien je wil kan je ook in het plaatselijke dorp overnachten.

Is het enkel werken?
Het is een uitgebreid en complex project; er zal dus hard gewerkt worden. Maar natuurlijk is er tijd om het land te ontdekken en de plaatselijke sfeer op te snuiven.

Bekijk het filmpje van 2009 voor een impressie van wat je er zal doen en zien.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur ons dan helemaal vrijblijvend een mailtje op info@water4ghana.be.

Zeg daarin duidelijk in welke periode je zou willen gaan en of je alleen of eventueel met meerdere personen geïnteresseerd bent. Laat ons ook weten in welk jaar je zit en welke studierichting je volgt. We beantwoorden dan je eerste vragen en als je dan nog steeds interesse hebt, kunnen we verder samen aan de slag!