Wereldwaterdag 2013: kom mee drinken ten voordele van Water4Ghana

2013 - United Nations International Year of Water Cooperation World Water Day - Google ChromeVrijdag 22 maart 2013 is de jaarlijkse wereldwaterdag, een internationale dag in het teken van … juist, water.

In 1992 werd door de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties een resolutie aangenomen om vanaf 1993 ieder jaar 22 maart tot Wereldwaterdag uit te roepen.

De lidstaten worden opgeroepen op die dag de mondiale waterproblematiek bij een breed publiek kenbaar te maken, door evenementen te organiseren en informatie over water te verspreiden.

Zoals jullie weten wil Water4Ghana de mensen in de regio rond Tamale, in het droge Noorden van Ghana, voorzien van drinkbaar water. Een goede match dus!

Ter ondersteuning van deze wereldwaterdag en ten voordele van de Water4Ghana-projecten staat er vrijdag van ± 11.30 tot 17.00 uur een stand op het terrein van Campus De Nayer, Sint-Katelijne-Waver. De stand staat buiten ter hoogte van het ATC (tegenover de huidige “hoofdingang” A-blok) waar je een biertje of ‘n frisdrank kan komen drinken!

Iedereen welkom!

affiche Wereldwaterdag (1)

Meer info over wereldwaterdag

 

[mantra-button-color url="http://www.unwater.org/watercooperation2013/" color="#47AFFF"]De officiële site van Wereldwaterdag [/mantra-button-color]Leave a Reply